De tv-toren twee dagen open voor publiek

Geplaatst door

Normaal is de tv-toren in Goes een gesloten bastion, maar op 4 en 5 juli 2015 is ie even open. Publiek kan naar de 19e verdieping (de reportage-ring), om zich te verbazen en te vergapen. Met dank aan de Stichting Heppie, die Goes nu aandoet met zijn Heppie View. Een kaartje kost tien euro en de opbrengst gaat naar projecten om kinderen die in een sociaal isolement zitten, een vakantie te geven.

Deze website tvtorengoes.nl is er ook, met op zaterdagochtend een minitentoonstelling over de geschiedenis van de toren. Maar de meeste mensen komen -uiteraard- voor het uitzicht. Eén buurtbewoner protesteert, omdat die zijn privacy voor een dag kwijt is. In de tuin staat een protestbord.

Voorbereidingen.
Genieten van het uitzicht.
Mini-tentoonstelling door tvtorengoes.nl.
Protest van een buurtbewoner.