Ik wil water!

Geplaatst door

Kijk eens beter, dan zie je meer. 🙂 Laat je verrassen tijdens wandeling of fietstocht door de dingen die je ziet. En fantaseer er op los. Want… wat is het verhaal achter wat je ogen waarnemen?

kat drinkt
Foto: Etcetera.Plus

Katten zijn merkwaardige wezens. Misschien is mysterieus zelfs een beter woord. Ze knorren en spinnen, en geven kopjes. Net als je ze wil liefkozen rennen ze weg, om even later om een aai te bedelen. Ze eisen brokjes, en als je ze van vers water voorziet drinken ze tóch uit het vieze plasje in de tuin. Katten doen wat ze willen. En winden ons mensen om hun pootjes.

🔈 Geluid: de spinnende kat van Etcetera.Plus

De kat op de foto? Die ziet een grote gracht vol lekker water. Daar wil ik zijn! Maar wat een hoge trap. Trippetrappetrip…. stap stap stap, helemaal naar onderen. Want het water dáár is net wat lekkerder dan thuis. Helemaal uitrekken tot het tongetje nattigheid voelt, maar wel oppassen dat je er niet in kukelt. Want zwemmen… katten kunnen het wel, maar ze vinden dat zó vervelend.