Impulsieve actie en nu heeft Reza de tv-toren van Goes op zijn arm

Geplaatst door

Hij ging liggen, en een halfuur later stond ie op zijn arm. Reza Geleedst uit Goes heeft de tv-toren van Goes op zijn arm laten tatoeëren. “Het is een soort raket die omhoog gaat. Met mooie kleurtjes”, zegt Reza.

Het was al vaker door zijn gedachten gegaan, maar toch was het besluit om de tattoo te laten zetten impulsief. “Ik moest bij Tattoo Kubus in Goes wat boxen brengen, en ze hadden er een flash day. Binnen een halfuur kon je vooraf gemaakte ontwerpjes op je arm laten zetten. De tv-toren wilde ik toch al, dus let’s go!

-Lees verder onder de foto-

Bron foto: Reza Geleedst

Icoon
Reza is in Goes onder meer bekend als organisator van evenementen, zoals Thank Goes it’s Friday en Het Grote Foute Feest. Op publiciteitsafbeeldingen gebruikt hij de toren wel eens. “De toren is een iconische afbeelding van Goes. Als je de toren gebruikt dan weet elke Goesenaar waar je het over hebt. Het is mooi als een stad van die iconische plekken heeft.”

Beiden betekenis
De toren-tattoo is ongeveer vijftien centimeter lang. Het is Reza’s tweede tatoeage. “Ik heb ook een shooting star, een vallende ster. Die heb ik laten zetten ter nagedachtenis aan mijn zus die zes jaar geleden is overleden. Die is heel anders dan de toren, maar ze hebben beiden betekenis voor me.”